Rodesok.nl

Het nieuwe onbekende zelfmoordmiddel  zou verboden moeten worden.

 

Gij zult niet doden.

De Tien Geboden zijn tien wetten in de Bijbel die God vlak na de uittocht uit Egypte aan het volk Israël gaf. De Tien Geboden zijn in essentie een samenvatting van de meer dan 600 geboden die in de Wet van het Oude Testament staan.  De Tien Geboden zijn in de Bijbel in Exodus 20:1-17 en Deuteronomium 5:6-21 vastgelegd en bestaan uit de volgende geboden:

TOCH RAAR

Raar dat de supermarkt uit Het Groene Hart, HOOGVLIET doorgaat met merkrecht op WAPENHANDEL en merkrecht op HANDEL in SRINGSTOFFEN. Dit merkrecht is geregeld door merkenbureau Novagraaf.

 

De rijken worden rijker, de armen worden armer.

TOCH RAAR

Het is raar dat een CEO van een mega organisatie mijn voornaam KEES gebruikt voor een product zonder woordmerkrecht. Het beeldmerk( van mijn voornaam)  is geregeld door M. v. W. van merkenbureau Vriesendorp-Gaade.

De CEO krijgt het niet voor elkaar een goedgekeurde jaarrekening 2016 te krijgen via Mazars.

ha ha ha ha ah ah , dat krijg je ervan als je KEES pest en € 45.000.000,00 liegt over de omzet KEES.

Kan er aangifte gedaan worden tegen  de journalist  van Sprout, onderdeel van MT MEDIAGROEP, die het verrekt €45.000.000,00 omzet te rectificeren?

Ook is het vreemd dat een journaliste van RTLz het verrekt € 45.000.000.00 omzet te rectificeren.

 

De supermakten , het CBL, bestaat uit 5 grote groepen.

3 van de 5 groepen pesten de naam KEES.

#HetVinkje heeft het gezondkeurmerk toegekent aan Becel Pro Activ van Unilever  dat mogelijk  ongezond is voor kleine kinderen en zwangere vrouwen.

Dit product ligt in de supermarkten van de 3 grote groepen.

Dus.... de 3 grote supermarkten worden rijk van een product dat mogelijk  ongezond is voor kleine kinderen en zwangere vrouwen, BECEL-Pro-Activ van Unilever  met #HetVinkje van stichting IK KIES  BEWUST.

Heeft u te veel stress vanwege gemeente Leiden, maak de gemeente helemaal gek met een twitteraccount met de naam @LEIDDEN.

Heeft u veel stress van de voedselindustrie gebuik dan, net als @tijdvooreten,  gewoon heel vaak #HetVinkje.

 

Last van stress:

Een rode sok zorgt dat de stress ( foute energie )  uit uw lichaam naar de aarde wegtrekt.